Illan hella


Levitin punaista voita alahuuleeni ja katselin sinua, kun piirsit paksulla tussilla luomiisi viirut. Istuit kylpyammeen reunalla. Minä olin peilin edessä. Tämä yö ei ole niin yksinäinen, kun katselen sinua siinä reunalla. Puetaanko kauniit alusvaatteet ja riisutaanko konvehteja kuoristaan ja ahmitaanko niitä. Jooko joo. Vielä jos saisin toivoa, niin kylpisitpä minusta viime kuukaudet pois.
Ok. Juoksin kylpyhuoneesta vaatekomeroon, pakoon sinua, ja nauraen loksautin oven lukkoon. Riisuuduin ja laitoin koristeelliset alusvaatteet päälleni, nyöritin ja kiristin ne hyvin. Kuulin kun kävit makuuhuoneessa laittamassa Slayerin soimaan ja leikkasit jotakin keittiössä. Tutkin katseellani vaatehuoneemme pursuileva hyllyjä. Kaikki oli sekaisin ja ryppyistä, mutta valikoima oli laaja. Kirkasta ja mustaa, turkista ja nahkaista, farkkua ja pitsiä. Otin varastamasi nuhjuisen vintage-paljettimekon ja vedin sen niskani yli kiinni ihooni. Sekoitin hiuksiani ja avasin oven.
Trash metal on niin kiihkeää. Sopii sinulle. Kun silmät suljettuina ja kädet ojennettuna venytellen keinut tiskipöydän edessä. Jäätelösiivut sulavat ja tanssit pää taakse ojennettuna. 
::..:Katso. Varastit tämän mekon kun olimme yöllä kaupungilla. Muistatko.
::.::Muistan. Illan hella on kuumenemassa, oot mun lemmikki, älä sano mitään. 
Tulit vaarallisen lähelle ja riffi nuoleskeli tuhmasti. Kätesi kävi kylkeäni rajaamassa mutta palasi sitten veitsen kahvalle, ja nostit jäätelöä tehosekoittimeen. Suuresta ikkunasta näkyi kapea kaupunkimme tie. Minulla oli hiipivä aavistus, että joko jotakin liian hyvää, tai jotakin liian pahaa, oli iskemässä elämään. Ei ollut aavistustakaan, mikä olisi järkevintä tehdä. Ilta oli niin kutsuva, enkä muistanut mitään menneiden kuukausien tunnepölystä. Ei elämällä ole päätä ei ole häntää. Tämä on nyt uni, johon vaivun. Tehosekoitin teki meille pirtelöä, maistoit sitä sinikyntisin sorminesi. Sinulla oli musta löysä mekko, niin syvälle uurrettu että kylkiluusi siinsivät uumaasi kohden näkyvästi. Kuvottavan kaunis.
::..:Niinkö haluaisit?
::.::Niin sinut haluaisin. 
Kaadoit minulle pirtelöä, ja kysyit, mitä haluaisin tehdä. Haluaisin heijastaa videotykillä seinällemme kaitafilmi-videoita ja kuunnella lisää musiikkia. Istua viereesi vihreälle vakosamettisohvalle ja koskettaa reittäsi vahingossa. Ennen kuin olen taas ahdingossa. Sitten kääntää projektorin heijastuksen sinun ihoosi ja katsella filmiä pitkään, niin kauan, loppuratkaisuun saakka ja lopulta suudella päähenkilön sankaria sinun vatsaltasi.